Sobre nosaltres

Els inicis de Tallers Aranda, S.A. es remunten a l'any 1978. En dues instal·lacions, una d'exposició i una de taller, aquí es comença a generar la senda del creixement en vendes i postvenda al món de l'automòbil que ens porta fins als nostres dies. Gràcies a la fidel creença en el treball i en la fidelització dels clients mantenim intacte el nostre convenciment empresarial per seguir progressant en aquest sector tan competitiu.

Altament especialitzats a l'àrea comercial de vehicles turismes i derivats, també qualificats en personal i taller per al manteniment i la reparació de postvenda tant en mecànica com en carrosseria. Actualment som distribuïdor de les marques Renault i Dacia.

Disposem de tres instal·lacions operatives dins de la ciutat de Barcelona, en les quals posem tots els nostres serveis i productes relacionats amb l'automòbil en mans dels clients

Conegui’ns

Passeig Maragall Passeig Maragall, 272-276 · 08031 Barcelona

Santa Rosalia Santa Rosalia, 47-49 Tf. 934073800 · 08035 Barcelona

Avinguda Jordà Avinguda Jordà, 20-24 Tf. 932541370 · 08035 Barcelona

Actualitat

Renault Coupé Corbusier: homenaje a la arquitectura Renault Coupé Corbusier: homenaje a la arquitectura

El equipo de diseño de Renault, autor de prototipos como el RS 01 o elEolab, ha querido crear una obra de arquitectura más que de mecánica para participar en la exposición 'Coches para vivirlos', que se celebrará en la Villa Saboya de Poissy (Francia), una de las obras más representativas del arquitecto suizo Le Corbusier.

veure més
El Kangoo Futurista

Un vehículo comercial con todas las comodidades para un uso familiar, así es el Frendzy, el nuevoconcept car que Renault presentará oficialmente en el Salón del Automóvil de Frankfurt el próximo mes de septiembre.

veure més

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×